SAP România

logo-sapCa lider de piaţă pe segmentul soluţiilor software pentru afaceri, SAP ajută companiile de orice dimensiune şi din orice tip de industrie să-şi gestioneze afacerile mai bine. De la back office la consiliul director, din depozite până la punctele de desfacere, din computer până la instrumentele mobile de comunicare – SAP transferă oamenilor şi organizaţiilor încrederea şi puterea necesare pentru a lucra împreună eficient şi pentru a folosi eficace resursele interne ale afacerii, astfel încât să fie cu un pas înaintea competitorilor. Aplicaţiile şi serviciile SAP ajută peste 296.000 de clienţi să gestioneze profitabil operaţiunile şi resursele, să se adapteze continuu şi să crească sustenabil. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.sap.ro.

EBS România

logo EBS RomaniaEBS România s-a impus ca un furnizor de servicii software cu experiență în piața internațională. Cu o echipă de peste 800 specialiști în 6 locații din România oferim dezvoltare, asistență și consultanță de specialitate pentru clienți finali din diverse industrii, furnizori de servicii IT, integratori de sistem și firme de produse software. Serviciile EBS acoperă întregul ciclu de viață al dezvoltării software și management al aplicațiilor.

EBS România are o experiență îndelungată în domeniul serviciilor SAP, experiență dobândită alaturi de clienți din mediul de afaceri german și internațional.

HR Manager

HR ManagerHR Manager ar putea fi descrisa ca “o revista de resurse umane”…care ar interesa, in principiu, doar profesionistii de   profil.Dar noi  credem in experienta de dincolo de “prima vedere”. Daca o veti rasfoi, veti realiza ca este o revista de People  Management, ce poate interesa orice profesionist pasionat de lucrul cu oamenii.